söndag 10 mars 2013

Laxpasta med spenat och ostsås

Hej! Jag, och egentligen alla tre har känt oss skoltrötta och mycket oinspirerade under den senaste tiden. Nu har vi dock bestämt oss för att rycka upp oss lite och göra denna blogg lite mer inspirerande, och detta bidrar jag med genom att dela med mig av ett recept jag provade för första gången idag. Mycket gott och mycket enkelt!

(2 portioner)

Ingredienser:
Ca 280g färsk eller fryst lax (två portionsbitar)
2 dl Keldas milda ostsås
Färsk eller fryst bladspenat, samt salt och peppar efter tycke och smak

Steg 1:
Koka valfri pasta, gärna tagiatelle

Steg 2:
Skär laxen i kuber och stek i smör eller olja

Steg 3:
Häll ostsås och spenat i stekpannan och låt småkoka i ett par minuter, krydda med salt och peppar och smaka av

Voilà! Rätten serveras gärna med bröd eller sallad. Smaklig måltid!













/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar